Ünlü isimden ses getiren Seren Serengil yorumu!

Seda Sayan'ın programının konuğu olan usta gazeteci Salih Keçeci'den çok konuşulacak Seren Serengil yorumu geldi. Keçeci, Serengil hakkında verilen 3 gün hapis kararına "Seren'e mükafat" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen'in Seren Serengil hakkında aldığı uzaklaştırma kararına uymayan ve Ergen'e katıldığı bir davette omuz atan Serengil'e 3 ay zorlama hapis cezası verilmişti.

Bugün Seda Sayan'ın canlı yayınına konuk olan gazeteci Salih Keçeci magazin gündemini meşgul eden bu olaya ilişkin hayli çarpıcı sözler sarfetti.

3 GÜNLÜK CEZA BANA GÖRE SEREN'E MÜKAFAT

Keçeci, Serengil'e verilen ceza ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Mükafat mı? Ceza mı? Bunu soruyorum. 3 günlük ceza bana göre Seren'e mükafat... 3 gün Seren konuşacaksınız burada. Kanunun kestiği parmak acımaz. 3 gün göz açıp kapatıncaya geçecek bir süredir.

Bunun cezası yüksek olsa konuşmazdı. Hukuçunuza sorarsınız. 'Ben bunu yaparsam cezası nedir?' dersiniz ona göre konuşursunuz veya konuşmazsınız... Eğer kanun 'Artık konuşamazsınız' dediyse kanunu tanımamaktır bir anlamda konuşmak. Türk adaletinin verdiği bir kararı tanımamaktır konuşmaya devam etmek."

Ünlü isimden ses getiren Seren Serengil yorumu! ile ilgili etiketler Seren Serengil Seda Sayan Gülben Ergen hapis salih keçeci 3 gün
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.