Ünlü iş insanının cinsel içerikli mesajları başına dert oldu: Para vermezsen karına göndereceğim!

Ünlü ve evli bir iş insanının sosyal medya üzerinden tanışıp yasak aşk yaşadığı kadınla cinsel içerikli mesajları başına dert oldu. Ayrıldığı yasak aşkından "Para vermezsen müstehcen konuşmalarımızı eşine göstereceğim" tehditleri alan ünlü iş insanı savcılığa başvurdu.

Gayrimenkul işiyle uğraşan ünlü ve evli bir iş insanı geçen yaz sosyal medya hesabından bir kadınla tanışıp yasak aşk yaşamaya başladı. 

Neşe E. isimli kadınla bir süre sosyal medya üzerinden görüşen iş insanı, genç kadınla daha sonra telefonlaşmaya başladı.

CİNSEL İÇERİKLİ KONUŞMALAR

Sabah'ın haberine göre günler süren ikili arasındaki mesajlaşmalar, yerini cinsel içerikli konuşmalara bıraktı. İddiaya göre, konuşmalar sonrası iş insanı kadından rahatsız oldu ve numarasını engelledi.

 

YASAK AŞK YAŞADIĞI KADIN PEŞİNİ BIRAKMADI

Fakat kadın, iş insanının peşini bırakmayarak başka telefon numaralarından aramaya devam etti.

"BANA PARA VERMEZSEN KONUŞMALARI EŞİNE GÖNDERİRİM"

Genç kadın yine iddiaya göre aramalarında, "Bana eğer para vermezsen konuşmalarımızı eşine göndereceğim, ailenle de paylaşacağım" diyerek tehditler savurdu. Şantaja boyun eğen iş insan, kendisine gönderilen iban bilgilerine önce 10 bin lira gönderdi. Olayın şokunu üzerinden atamayan iş insanı banka hesabına, 3,5 bin lira daha gönderdi.

 

İŞ İNSANI SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Şantajın devam etmesi ardından karakola başvuran ünlü isim, kendinden şantaj yoluyla para isteyen şahısın cezalandırılasını istedi. İş insanını arayan telefon numaralarının yurtdışı numarası olduğu tespit edilirken, özel bir bankaya ait olan hesap bilgilerinin ise Neşe ismine kayıtlı olduğu tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

Ünlü iş insanının cinsel içerikli mesajları başına dert oldu: Para vermezsen karına göndereceğim! ile ilgili etiketler Şantaj gayrimenkul iş insanı ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.