Ünlü inşaat devinin sahipleri cinayetten gözaltında!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten ile bir firma çalışanı, organize suçlar şube ekipleri tarafından, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmadaki yeni gelişmeler üzerine operasyon başlattı.

ketenler

Keten İnşaat'ın sahipleri olan Rıza ve Selahattin Keten kardeşler ile bir çalışanları Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesini azmettirdikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin 2 gün önce yapıldığı belirtildi.

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, 18 Temmuz 2016'da makamında öldürülmüştü.

Ünlü inşaat devinin sahipleri cinayetten gözaltında! ile ilgili etiketler Son dakika keten inşaat şişli belediyesi Cemil Candaş rıza keten selahattin keten
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.