Ünlü gitarist Carlos Santana kalp ameliyatı oldu

74 yaşındaki dünyaca ünlü Meksikalı gitarist ve söz yazarı Carlos Santana’nın başarı bir kalp ameliyatı geçirdiği belirtildi.

Ünlü gitarist, paylaştığı video mesajda, Cumartesi günü göğsünde hissettiği rahatsızlık sonrasında eşinden kendisini hastaneye götürmesini istediğini belirtti. Toparlanana dek dinleneceğini ifade eden Santana, bu nedenle Las Vegas konserlerini üzülerek iptal ettiğini söyledi. Santana, hayranları için eskisi gibi çalabilmesi içim dinlenmeye ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Ünlü gitarist Carlos Santana kalp ameliyatı oldu


SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BELİRTİLDİ

Menajeri tarafından yapılan açıklamada ise Santana’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve sahnelere dönmek için sabırsızlandığı belirtildi. Operasyona ilişkin ayrıntı verilmedi.

Ünlü gitarist Carlos Santana kalp ameliyatı oldu


10 Grammy ödüllü Santana’nın, Ocak ayında konserlere devam etmesi bekleniyor. 74 yaşındaki Santana, 15 Ekim’de 26. albümü "Blessings And Miracles"ı çıkarmıştı.

Ünlü gitarist Carlos Santana kalp ameliyatı oldu ile ilgili etiketler Carlos Santana kalp ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.