Ünlü futbolcu Bakayoko'ya polis şoku! Silah doğrulttular! Gerçek ortaya çıkınca bakın ne yaptılar...

Milan'ın yıldız futbolcusu Bakayoko, İtalyan polisi tarafından tanınmayınca suçlu zannederek trafikte durduruldu ve üstü arandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedilirken, bir süre sonra ünlü futbolcuyu tanıyan polisler Bakayoko'yu serbest bıraktı. Polislerin olayın farkına varınca şaşkın yüz ifadeleri ise dikkat çekti.

Milan'ın yıldız futbolcusu Tiemoue Bakayoko, İtalyan polisi tarafından gözaltına alınmaktan son anda kurtuldu.

Aracıyla seyir halinde ilerleyen 27 yaşındaki oyuncuyu bir suçluya benzeten polisler başarılı ismi arabadan indirerek sert bir müdahaleyle üstünü aramaya başladı.

POLİSLERDEN BİRİ TANIYINCA SERBEST BIRAKILDI

Bir süre durumu idrak edemeyen Bakayoko polislerden birinin kendisini tanıması üzerine gözaltına alınmaktan son anda sıyrıldı.

İtalyan polisi yıldız futbolcudan özür dileyerek olay yerinden ayrıldı.

Ünlü futbolcu Bakayoko'ya polis şoku! Silah doğrulttular! Gerçek ortaya çıkınca bakın ne yaptılar...

Ünlü futbolcu Bakayoko'ya polis şoku! Silah doğrulttular! Gerçek ortaya çıkınca bakın ne yaptılar... - Resim : 2

Ünlü futbolcu Bakayoko'ya polis şoku! Silah doğrulttular! Gerçek ortaya çıkınca bakın ne yaptılar... ile ilgili etiketler Milan polis İtalyan bakayoko futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.