Ünlü fenomenin mikrofon krizi!

Bu yıl ikincisi kez düzenlenen Altın Zambak Ödül Töreni'nde ödül alan Instagram fenomeni Samet Liçina, ödül aldığı sırada kendisine mikrofon uzatmayan sunucu Dilay Korkmaz'a sert çıktı.

Altın Zambak Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Esra Erol, Çağla Şıkel, Ivana Sert gibi isimlerin ödül aldığı geceye sosyal medya fenomeni Samet Liçina ile sunucu Dilay Korkmaz'ın mikrofon polemiği damga vurdu.

En iyi Instagram fenomeni ödülü alan Liçina, ödül aldıktan sonra kendisine mikrofon uzatmayan Dilay Korkmaz'a "Ödüle layık gördüler ama siz mikrofona layık görmüyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Fenomen Liçina, Instagram'dan Dilay Korkmaz için  şu mesajı yayımladı. "Ay yapılan terbiyesizliği gördünüz mü? Ben o ödüle layık görülüyorum, oraya çağrılıyorum. Bunun için zaman ayırıp hazırlanıyorum ve oraya geliyorum. Ödül alıyorum tabi ki teşekkür edeceğim. Ama buna izin verilmiyor. Bence bu tür kaliteli isimlerin olduğu organizasyonlarda sunucuların kalitesine de özen gösterilmeli bence. Ben hanımefendiyi hiç tanımıyorum, benimle derdi olup olmadığını da bilmiyorum. Orada başını öne eğdirmeseydim herhalde bu gece rahat uyuyamayacaktım."

Ünlü fenomenin mikrofon krizi! ile ilgili etiketler Instagram Çağla Şıkel Esra Erol Ivana Sert samet liçina dilay korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.