Ünlü deprem uzmanı Prof. Ahmet Ercan'dan ilginç gizli reklam!

Ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, iki hafta önce Covid-19'a yakalandığını yazmış ve bazı bitkisel karışımlar kullandığını yazmıştı. Prof. Ercan, sosyal medya hesabından iyileştiğini duyurdu ancak paylaşımında incir meyvesinden yapıldığı anlaşılan bir ürünün adını büyük harflerle yazarak adeta gizli reklam yapması dikkat çekti. 

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Teknoloji ve iletişimin gelişmesi ile dijital döneme hızlı giren Türkiye'nin sosyal medyayı en çok kullanan ülkelerden biri olduğu ortaya çıkmıştı.

DİJİTAL DÜNYA AÇIK VE GİZLİ REKLAMLARLA DOLU!

Dünyanın her yerinde ve ülkemizde başta çeşitli iletişim, tanıtım ve haber sitelerinin açık ve gizli reklam alanları ile dolu olması dikkati çekiyor. Milyonlarca insanın kullandığı çeşitli sosyal medya hesapları da, yiyecekten ev eşyasına kadar birçok ürün satanların reklam olarak en çok kullandıkları yerler haline geldiği görülüyor,

ÜNLÜ DEPREM UZMANI PROF.DR.ERCAN KORONAYA YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI!

Özellikle Marmara Bölgesi'nde beklenen büyük depremle ilgili açıklamaları ile tanınan ünlü Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, iki hafta önce sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşmış ve "Değerli arkadaşlarım. Ne yazık ki korona bana da bulaştı." yazmıştı. Ercan, tedavisi ile ilgili bazı bitkisel karışımlar kullandığını yazmıştı.

ERCAN'IN GİZLİ REKLAM YAPTIĞI İDDİA EDİLDİ!

Ünlü deprem uzmanı Profesör Doktor Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yine mesaj yazdı ve iyileştiğini belirtti. Ancak, ünlü profesörün mesajında, incirden yapıldığı anlaşılan bir ürünü, büyük harflerle yazarak adeta gizli reklam yaptığı öne sürüldü.

"İNCİR... İNCİR YAĞI ALIYORUM!"

Prof. Dr. Övgün, rahatsızlığını ilk duyurduğu mesajında, "Akciğer görüntüm temiz, soluk almamda sıkıntı yok. Pelte atmayı önleyici iğne vuruyorum. D-C vitaminleri, Muscoviy-C ile çinko, bol su, kekik çayı, turşu, keçi boynuzu özü, İncir .... incir çekirdeği yağı alıyorum." yazması gözleri bir anda bu karışıma yöneltmişti.

ERCAN'IN İYİLEŞTİĞİNİ YAZDIĞI MESAJINDA DA AYNI KELİMEYİ BÜYÜK HARFLERLE KULLANARAK YAZMASI DİKKAT ÇEKTİ!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'ın Covid-19'u yendiğini yazdığı son mesajında da, yine incir meyvesinden yapıldığı ifade edilen ürünün adını "İNCİR ...NEFES ..." yine büyük harflerle yazması, "gizli reklam" yaptığı şeklinde yorumlandı.

İşte Prof.Dr.Ercan'ın gizli reklam yaptığı iddia edilen o sosyal medya mesajı:

"Günaydınlar değerli arkadaşlar, Haseki hastanesinde anjiyo olurken kovit kaptım. Bende beş istenmeyen özellik var. Ancak beş aşımı olmuştum. Sırt ağrısı, kemiklerime kadar sızlatarak üşüme, deliksiz uyku, genizde sıvama, soluk almada güçlük yaptı. Soluğumu İNCİR .... Nefes Aç ile açtım, genizdeki sıvamayı Batikon gargara ile iki günde attım, sırt ağrılarını viks ile azalttım, E, K, Omega-3 ile 6'yı İNCİR ... İncir çekirdeği yağıyla her gün iki fısfıs aldım, C ile D-vitamini, kekik yağı, keçiboynuzu özü aldım, Oksapar kan inceltici, ayrıca pıhtı atmayı önleyen iğne vurundum, ayakta geçirdim. Sürekli yürüdüm. Uzun süre kovit olduğumu bilemedim. Ameliyat olacağım akşam belli oldu. Ameliyat 15 gün ertelendi. Şimdi çok iyiyim. Lütfen maske takınız, kendinizi koruyunuz. Övgün Ahmet ERCAN

Ünlü deprem uzmanı Prof. Ahmet Ercan'dan ilginç gizli reklam!

 

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Ünlü deprem uzmanı Prof. Ahmet Ercan'dan ilginç gizli reklam! ile ilgili etiketler prof dr ahmet ercan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.