Ünlü çiftten hayranlarını sevindirecek haber... Barıştılar!

Kısa süreli ayrılığın ardından barışan Can Bonomo ve Öykü Karayel, önceki akşam Asmalımescit’teki bir eğlence mekanında buluştu. Cihangir’deki bir mekandan Asmalımescit’teki bir eğlence mekanına geçen Karayel’i sevgilisi kapıda karşıladı.

Sarılarak hasret gideren çift, sorulara yanıt vermeden hızlıca içeriye girdi. Oyuncu Öykü Karayel'in arkadaşlarıyla çıktığı eğlence gecesi mutlu sonla bitti. İlişkilerine bilinmeyen bir sebepten ara veren Can Bonomo ve Öykü Karayel barıştı.

AYKA_KARAYEL

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

Adı Soyadı: Öykü Karayel
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1990
Nereli: İstanbul
Burcu: Aslan
Kilosu: 51
Boyu: 1.63m
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Açık Kahverengi
Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Tek yumurta ikizi ile birlikte dünyaya gözlerini açan Öykü Karayel, İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Çemberlitaş Kız Lisesinde tamamlamış ve bu okuldan mezun olmuştur. Bunun ardından, Kenter Tiyatrosuna girmiş ve burada oyunculuk alanında kendini geliştirmiştir. Liseden sonra kendini daha da geliştirmek için 2007 yılında İstanbul Üniversitedi Devlet Konservatuarına girmiştir. Öğrencilik döneminde ise, daha da ilerlemek için Güzel Şeyler Bizim Tarafta adında oyunun seçmelerine katılmıştır. Sonrasında seçmelerde kabul edilerek Ayşe rolü verilmiştir. Bu rol ile başarısı açılan Karayel’in, 16. Sadri Alışık Sinema ile Efes Özel Ödülü bulunuyor.

Öykü Karayel'in kariyer başarılarından bir diğeri ise Genç Yetenek Ödülünü alması olmuştur. Tüm bu başarıların devamı ile Kerem Çatay tarafından fark edilmiş ve Karayel 20 yaşında bir oyuncu olarak başarısını tamamlamıştır. Yine önemli bir kariyerini ise Kuzey Güney dizisinde gerçekleştirmiş ve Cemre Çaylak karakterini oynamıştır. 2016 yılı içerisinde ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Dilruba Sultan’ı canlandırmaktadır. Hemen hemen boşluk olmadan birçok film ve diziler üzerinde Karayel’in rol aldığını da söyleyebiliriz.

Ünlü çiftten hayranlarını sevindirecek haber... Barıştılar! ile ilgili etiketler Can Bonomo Öykü Karayel barıştı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.