Ünlü çift bebeklerini kaybetti!

Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve oyuncu Begüm Kütük çifti doktordan aldıkları acı haberle sarsıldı. Çift, 3.5 aylık bebeklerini kaybetti.

2010 yılında nikah masasına oturan ve 8 yıldır gözlerden uzakta bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu, acı bir olayla sarsıldı. 3.5 aylık hamile olan, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu bile öğrenen Kütük, bebeğini kaybetti.

SON OLARAK İKİ HAFTA ÖNCE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Hamileliğin ilk günlerinde müjdeyi sadece yakın dostlarıyla paylaşıp mutluluklarını dile getiren çift, Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade'nin iki hafta önceki düğününde basına mutluluk pozları vermişti. Belirginleşen göbeğiyle objektife yansıyan Begüm Kütük, gülerek “Bebek büyüyor. Yalnız çok hızlı kilo alıyorum onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok” demişti.

begum-kutuk-153906RR

Ünlü çift bebeklerini kaybetti! ile ilgili etiketler Begüm Kütük erdil yaşaroğlu oğlu bebeği
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.