Ünlü çift ağlaya ağlaya boşandı!

Manken Tuğba Özay, 10 yıllık eşi Ludovic Fattizzo ile önceki gün boşandı. Ağlayarak ayrılan çiftin boşanma sebebinin ise mesafeler olduğu ortaya çıktı. Severek ayrılan ikilinin bu hali yürekleri burktu.

Manken Tuğba Özay'la İtalyan eşi Ludovic Fattizzo'nun 10 yıllık evliliği dün bitti. Mahkeme çıkışı iki taraf da gözyaşı döktü.

Milano'da 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalyan sevgilisi Ludovic Fattizzo ile evlenen Tuğba Özay, dün Bakırköy Adalet Sarayı'nda anlaşmalı olarak boşandı. Çift, 10 yıllık evliliklerini 10 dakikada sonlandırdı.

Ünlü çift ağlaya ağlaya boşandı!

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Mahkeme hakiminin 'Sizin aranızdaki aşk bitmemiş. Boşanmakta kararlı mısınız' sözlerine Tuğba Özay'ın 'Evet boşanmak istiyoruz' diyerek karşılık verdiği iddia edildi. Mahkeme salonundan çıkışta Özay da, Ludovic Fattizzo da gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta güçlük çeken ünlü manken, 7 yıldır ayrı olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “10 sene önce bugün balayına gittik ve bugün 10 sene sonra boşandık, hayat. Her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağım bir insan" dedi.

 Tuğba Özay, "Birbirimizi her zaman sevdik. Bizim tek sorunumuz, iki ülke arasında yaşamaktı” şeklinde açıklama yaptı.

Ünlü çift ağlaya ağlaya boşandı! - Resim : 2

Ünlü çift ağlaya ağlaya boşandı! ile ilgili etiketler Tuğba Özay
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.