Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma kaldırıldı! İşte son sağlık durumu

72 yaşındaki ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak geçirdiği kanama sonucu gece saatlerinde apar topar hastaneye kaldırıldı. Sürünerek ambulans çağırdığını belirten Mehmet Yüzüak, kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. İşte Mehmet Yüzüak'ın son sağlık durumu...

Kemancı, Sevda Yolu, Şarkıların Kaderi, Yüz Karası, Sevgilim Var İzmirli, Biride Bir Bini de Bir, Bir Mucize Allahım, Hasret Pınarı, Günah Defteri, Sevgilim Var Gurbette, Dalgın Gözler, Günahkar Olmadan gibi şarkıların da aralarında bulunduğu çok sayıda eserde imzası bulunan söz yazarı Mehmet Yüzüak dün gece saatlerinde rahatsızlanınca İstanbul'da hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜNEREK AMBULANS ÇAĞIRDI

Olcay Ünal Sert'in haberine söz yazarı Mehmet Yüzüak dün gece saat 02.00 civarında kanama geçirerek acil olarak hastaneye kaldırıldı. Sürünerek ambulans çağırdığını belirten Mehmet Yüzüak, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Midesinden ve karaciğerinden tetkikler yapılan Yüzüak'ın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Henüz teşhis konulmadığı için kanamanın nedeni bilinmiyor. Mehmet Yüzüak, bir süredir dişlerinden rahatsız olduğu için antibiyotik tedavisi görüyordu.

Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma kaldırıldı! İşte son sağlık durumu


''YERLER KAN REVAN İÇİNDE KALDI''

Mehmet Yüzüak, Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada "Yataktan kalktım sürünerekten gece ambulans çağırdım, bütün yerler kan revan içinde kaldı. Ambulans Allah'tan 3 dakikada geldi, evim yakın ya hemen beni hastaneye kaldırdılar, yoğun bakıma aldılar gece, sabaha kadar uğraştılar. Bütün Doktorlar uğraştı, hâlâ iç organlarımdan neden kaynaklandığını araştırıyorlar. Allah razı olsun devletimden. Bu kadar mı hastane temiz olur, bu kadar mı doktorlar iyi olur. Ne olur doktorları şikayet etmeyelim, doktorları sevelim, ne olur." dedi.

Kanamanın nedeninin henüz bilinmediğini belirten Yüzüak; "Mideme 3 tane bant takıldı kanların durması için. Tetkiklerin ardından kanamanın neden olduğu ortaya çıkacak." dedi.

Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma kaldırıldı! İşte son sağlık durumu - Resim : 2


''ANTİBİYOTİKLER KANAMA YAPTI''

Mehmet Yüzüak son olarak "Dualarınızı bekliyorum, herhalde beni birkaç gün bırakmayacaklar. Diş tedavisi olurken dişçinin bana yazmış olduğu kutu kutu antibiyotikleri kullandım bilinçsiz bir şekilde ama o doktorun da bu kadar antibiyotik yazması hataymış, birden kanama yaptı gece yataktan fırladım, salona kadar sürüne sürüne gittim. Nihayet şimdi buradayım" dedi.

Mehmet Yüzüak'ın sosyal medya hesabından yeğeninin yaptığı açıklamada "Canım amcam Mehmet Yüzüak komada. Gece 02.00'den beri ölümle pençeleşiyor" ifadeleri yer aldı.

Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma kaldırıldı! İşte son sağlık durumu - Resim : 3

Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma kaldırıldı! İşte son sağlık durumu ile ilgili etiketler yoğun bakım tedavi Hastane Mehmet Yüzüak kanama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.