Ünlü avukattan Ankara Barosu'na Ali Erbaş tepkisi...

Tanınmış avukat Mustafa Doğan İnal, linç kampanyası ile karşı karşıya olan Dinayet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında skandal bir açıklama yapan Ankara Barosu'na sert tepki gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında Ramazan ayının ilk cumasındaki hutbede eşcinsellik ve eşcinsellerle ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle linç kampanyası başlatıldı.

Söz konusu linç kampanyasına Ankara Barosu da skandal bir açıklama ile katılmış oldu.

Yapılan yazılı açıklamada Ali Erbaş'a yönelik olarak ''Görevde kalması durumunda sonraki konuşmasında halkı ellerinde meşalelerle meydanlarda cadı diye kadın yakmaya davet etmesi kimseyi şaşırtmamalıdır'' şeklinde skandal ifadeler yer aldı.

Ünlü avukattan Ankara Barosu'na Ali Erbaş tepkisi...

MUSTAFA DOĞAN İNAL'DAN TEPKİ

Ünlü avular Mustafa Doğan İnal, Ankara Baro'sunun söz konusu açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İnal, paylaşımında ''İslama karşı olan nefretini Ali Erbaş şahsında ipe sapa gelmez ifadelerle dile getiren Ankara Barosu ! İslam tarihinde nezaman kadin yakıldı? Sapkın lgbt fikrilerinizin anavatani batıda yakıldı kadınlar! Sizinle sonuna dek kutuplaşacağız...'' ifadelerini kullandı.

Ünlü avukattan Ankara Barosu'na Ali Erbaş tepkisi... ile ilgili etiketler Ali Erbaş ankara barosu mustafa doğan inal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.