Ünlü astrolog Şebnem Ekşib'den aylar öncesinden gelen 'mafya' uyarısı

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in çektiği videolar konuşulmaya devam ederken, geçen yıl mayıs ayında yapılan bir televizyon yayını da yeniden gündeme geldi. Ünlü Vedik astrolog Şebnem Ekşib'in aylar önceki Teke Tek yayınında 'mafya'ya karşı uyarı yapması dikkat çekti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının organize suç örgütü elebaşı olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkardığı Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak yaşamaya devam ediyor.

Peker'in buradan yayınladığı videolar ise haftalardır konuşulmaya devam ediyor.

Videoların gündemdeki yankısı sürerken, geçen yıl Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programının bir bölümü yeniden gündeme geldi.

Koronavirüsün çıkacağını 3 ay öncesinden bilen astrologların konuk olduğu programda Ünlü Vedik astrolog Şebnem Ekşib'in yaptığı 'mafya' uyarısı dikkat çekti.

Ünlü astrolog Şebnem Ekşib'den aylar öncesinden gelen 'mafya' uyarısı

"ÖZELLİKLE 2021'DE ÇOK FAZLA DENEYİMLEYEBİLİRİZ"

2021 beklentilerini sıralarken "Mafya, yer altı dünyası, bunlarla ilgili acil çözümler, kanunlar, veya düzenlemeler getirilmesi gerek. Onlarla ilgili savaşlar olabilir." diyen Ekşib'in,  "Onların ortaya çıkması... Özellikle 2021'de çok fazla deneyimleyebiliriz. Yani illegal örgütlenmeler, illegal bir takım güçler, mafya deriz genel ismiyle. Çünkü akrep burayı da temsil eder. Görünmeyeni de temsil eder. Ülkeler arasında casusluk vesaire işte bilgi kaçakçılığı bunlara da biraz dikkat etmek lazım. Bunlar dikkat etmemiz gereken konular." ifadesini kulandığı görüldü.

 

Ünlü astrolog Şebnem Ekşib'den aylar öncesinden gelen 'mafya' uyarısı ile ilgili etiketler Sedat Peker mafya astrolog şebnem ekşib

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.