Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger 10 yılın sonunda resmen boşandı

Amerikalı Hollywood yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi 74 yaşındaki Arnold Schwarzenegger, 1986 yılında hayatını birleştirdiği Amerikalı gazeteci ve yazar eşi Maria Shriver'dan resmen boşandı.

Arnold Schwarzenegger - Maria Shriver çiftinin resmi boşanması, 10 yıldan fazla bir süre önce ayrıldıktan sonra geldi. ABD'nin Los Angeles kentinde bir üst mahkemede evliliğin resmen iptal edildiği kaydedildi.

BOŞANMALARI MAL PAYLAŞIMI ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE UZADI

Hollywood tarihindeki en uzun süreli boşanma olabilecek davaya bakan özel bir yargıç, Aralık 2021'in başlarında anlaşmayı imzalamıştı ancak, boşanma resmi olarak dün sisteme girildi.

Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger 10 yılın sonunda resmen boşandı

Mal paylaşımıyla ilgili karışıklık nedeniyle boşanmanın çok uzun sürdüğünü belirtiliyor. Evlilik sözleşmesi olmayan çiftin tahminen 400 milyon dolar değerinde malı bulunuyor.

Evlilik, 10 yıldan fazla bir süre önce aktörün hizmetçiden bir çocuk babası olduğu haberi sızdırıldığında sarsıldı. 1986'da evlenen çiftin 4 çocuğu bulunuyor.

Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger 10 yılın sonunda resmen boşandı ile ilgili etiketler boşanma arnold schwarzenegger Maria Shriver
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.