Unkapanı Köprüsü peş peşe iki kez ayrıldı! İmamoğlu'nun paylaşımı gündem oldu...

Unkapanı Köprüsü'nde dün ve bugün yaşanan bağlantı noktasındaki ayrılmanın ardından İmamoğlu'nun geçmiş dönemde köprüye ilişkin yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

İmamoğlu'nun Twitter hesabından 1 Ağustos 2021 tarihinde "Unkapanı Köprüsü'nü kısa sürede yeniledik. Tüm sorunlarından arındırdığımız köprü uzun yıllar İstanbul'a hizmet edecek." sözleriyle videolu bir paylaşımda bulunmuştu.

DÜN VE BUGÜN UNKAPANI KÖPRÜSÜ'NDE AÇILMA YAŞANDI

Aylarca süren çalışmaların ardından hizmete açılan köprü dün ise derzlerde yaşanan açılma nedeniyle saat 12.00'den itibaren yaklaşık 5 saat trafiğe kapatıldı. Bağlantı noktasında dün ve bugün henüz belirlenemeyen nedenle yaklaşık 20 santimetre açılma meydana geldi.

 

Dün aber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasının ardından köprü trafiğe açıldı. Bugünkü açılma ise hala devam ediyor, köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. 

 

Unkapanı Köprüsü peş peşe iki kez ayrıldı! İmamoğlu'nun paylaşımı gündem oldu...

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İmamoğlu'nun "uzun yıllar hizmet edecek" dediği köprünün kapatılması, sosyal medyada gündem oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medyada "Çok değil 7 ay sonra o köprü, bağlantı noktasındaki açılmalar nedeniyle İstanbullulara hizmet veremedi." şeklinde eleştirildi.

"YAPISAL BİR SORUN DEĞİL" DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

Afet Koordinasyon Merkezi'nde bugün yaptığı açıklamada, köprünün 5 saat süren çalışmaların ardından trafiğe açıldığını hatırlatan İmamoğlu, "Denizin üzerindeki Unkapanı Köprüsü, Haliç üzerindeki. Kara kısmındaki üst geçidi olan bölümde yaptığımız inşaatla ilgisi yok. Yapısal bir sorun değil, giderildi." sözleriyle kendini savundu.

Unkapanı Köprüsü peş peşe iki kez ayrıldı! İmamoğlu'nun paylaşımı gündem oldu... ile ilgili etiketler İmamoğlu İBB paylaşım unkapanı UNKAPANI KÖPRÜSÜ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.