Üniversitenin girişinde silahlı ve maskeli kişiler dehşet saçtı!

Kudüs’te bir üniversitenin girişinde silahlı ve maskeli kişiler çok sayıda aracın camlarını kırarken, saldırı nedeniyle dersler iptal edildi.

Kudüs’te bulunan El-Kuds Üniversitesi’nin girişinde bir grup maskeli silahlı kişi üniversite çalışanları ve öğrencilerine ait araçlara saldırdı.

SALDIRGANLAR ÖĞRENCİLERE TEHDİTLER SAVURDU

Yerel kaynaklar, çok sayıda aracın camlarını kıran saldırganların öğrencilere tehditler savurduğunu ve öğrencilerin araçlarını üniversitenin içine park etmelerini talep ettiklerini ifade etti.

FİLİSTİN DEVLET BAŞKANINA ÇAĞRIDA BULUNULDU

Üniversiteden yapılan açıklamada, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a Kudüs'ün en büyük ulusal kurumu olan üniversitede yaşanan kaosa müdahale etmesi çağrısında bulunuldu.

DERSLER GÜVENLİK SAĞLANANA KADAR ASKIYA ALINDI

Üniversite çevresinde güvenlik sağlanana kadar derslerin saatlerinin askıya alındığı ve üniversiteye saldıranların cezalandırılacağı da ifade edildi.

Üniversitenin girişinde silahlı ve maskeli kişiler dehşet saçtı! ile ilgili etiketler üniversite maske silah filisitn saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.