Üniversite öğrencisi kaldığı yurdun 10. katından düşerek hayatını kaybetti

Yeditepe Üniversitesi'nin gazetecilik bölümünde tam burslu okuyan Soner Tekinel isimli öğrenci, dün gece saatlerinde kampüsün içerisindeki erkek öğrenci yurdununun 10. katından düşerek hayatını kaybetti.

Yeditepe Üniversitesi'nde öğrenci olan ve okulun erkek öğrenci yurdunda kalan Soner Tekinel isimli gazetecilik bölümü öğrencisi, dün gece saatlerinde yurdun 10. katındaki pencereden düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, öğrencinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Üniversite öğrencisi kaldığı yurdun 10. katından düşerek hayatını kaybetti

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; Soner Tekinel'in cansız bedeni sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı. Soner Tekinel'in intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.


OKULDA BUGÜN YAPILACAK SINAVLAR İPTAL EDİLDİ


Yaşanan acı olayın ardından Yeditepe Üniversitesi bugün yapılacak bütün sınavları iptal ederek başka bir tarihe erteledi. Okulun Twitter hesabından yapılan paylaşımda ''2 Haziran 2022 Perşembe günü yapılacak sınavlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni tarihlerimizi öğrencilerimizle paylaşacağız.'' denildi.

Üniversite öğrencisi kaldığı yurdun 10. katından düşerek hayatını kaybetti - Resim : 2

Üniversite öğrencisi kaldığı yurdun 10. katından düşerek hayatını kaybetti - Resim : 3

Üniversite öğrencisi kaldığı yurdun 10. katından düşerek hayatını kaybetti ile ilgili etiketler soruşturma Soner Tekinel Yeditepe Üniversitesi intihar şüphesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.