Union Berlin, David Datro Fofana'yı kiraladı

Union Berlin, İngiliz temsilcisi Chelsea'den forvet oyuncusu David Datro Fofana'yı kiraladığını açıkladı. 20 yaşındaki Fildişili futbolcu, geride kalan sezonda Chelsea formasıyla 16 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin, Chelsea'den 20 yaşındaki forvet oyuncusu David Datro Fofana'nın kiralandığını açıkladı. Alman ekibinin internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Chelsea'den David Datro Fofana ile 2023/2024 sezonu için anlaşma sağlandı" ifadelerine yer verildi.

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Fofana, "Union son yıllarda güçlü bir şekilde gelişti ve yeni sezonda onun bir parçası olacağım için çok heyecanlıyım. Kulüp uzun süredir benim için çok çalıştı" diye konuştu.

Union Berlin Genel müdürü Oliver Ruhnert ise, "David'in hızı ve esnek hücum özellikleri bizim için önemli özellikler" dedi.

 

Union Berlin, David Datro Fofana'yı kiraladı ile ilgili etiketler Chelsea
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.