Anadolu Efes, UNICS Kazan deplasmanında mağlup... Lacivert-Beyazlılar galibiyet serisini 4 maça çıkaramadı!

THY Euroleague'in 18. haftasında UNICS Kazan ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi... Üç maçlık galibiyet serisi yakalayan Lacivert-Beyazlılar zorlu deplasmanda seriyi dört maça çıkartmak istiyordu ancak formda rakibine 75-67 mağlup olmaktan kurtulamadı. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçı Anadolu Efes 71-68 kazanmıştı.

THY Euroleague'de 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Anadolu Efes, 18. hafta mücadelesinde UNICS Kazan deplasmanında mağlup oldu: 75-67. Son maçta Sinan Erdem'de Kızıl Yıldız'ı mağlup eden Lacivert-Beyazlılar, galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyordu.

THY Euroleague'deki son 9 maçın 7'sini kazanan Efes'in 9 galibiyeti bulunuyor. İstanbul'a son derece formda gelen Rus ekibi de son 10 maçın 8'ini kazandı. Efes'in eski koçu Perasovic'in çalıştırdığı UNICS'in toplam galibiyet sayısı ise 11...

İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçı Anadolu Efes 71-68 kazanmıştı..

 

ERGİN ATAMAN: LİGİN SÜRPRİZ TAKIMI

Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman'ın maç öncesi görüşleri:

"Unics Kazan Euroleague’in ilk yarısında kimsenin beklemediği çok iyi bir performans gösterdi. Lorenzo Brown, Isaiah Canan ve Mario Hezonja’nın skorer oyunuyla iyi basketbol oynuyorlar, ayrıca atletik uzunları ile dinamik ve sert savunma yapıyorlar. Sıralama açısından zor ve önemli bir deplasman maçı olacak."...”

Anadolu Efes, UNICS Kazan deplasmanında mağlup... Lacivert-Beyazlılar galibiyet serisini 4 maça çıkaramadı! ile ilgili etiketler Anadolu Efes Unics Kazan THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.