Ünal Aysal'ın oteli icradan satışa çıkıyor!

Ünal Aysal, bir bankaya olan borçları nedeniyle icralık oldu. Aysal'ın itirazı mahkeme tarafından reddedilirken oteli de icradan satışa çıkıyor.

Bir dönem Galatasaray başkanlığını da yapan ünlü işadamı Ünal Aysal, bir bankaya olan borçlarını ödeyemedi. Bunun üzerine işadamının Ortaköy'deki Hotel Les Ottomans olarak faaliyet gösteren 440 milyon lira değerindeki Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı icralık oldu.

İTİRAZI REDDEDİLDİ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Aysal, İcra Müdürlüğü'ne başvurarak ipoteğin paraya çevrilmesi yoluyla başlatılan icra takibine itiraz etti.

Aysal, mahkemeye sunduğu itiraz dilekçesinde, otel olarak faaliyet gösteren Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın satılamayacağını belirtti, "Alacaklı bankanın İcra İflas Kanunu'na göre satış süresi içerisinde İcra Müdürlüğü'ne başvurmadığı için satışın iptal edilmesi gerekir" dedi.

Mahkeme, Aysal'ın itirazını reddetti. Satış ihalesi bugün İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.

 

Ünal Aysal'ın oteli icradan satışa çıkıyor! ile ilgili etiketler Ünal Aysal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.