Ünal Aysal'dan sert tepki! "Fatih Terim tıpış tıpış gelecek"

Ünal Aysal'dan çarpıcı sözler! Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim ile ilgili sert açıklamalara imza attı. Aysal, "Fatih hoca divan kurulu üyesi. Onun da görevleri var. Galatasaray sıkıntıya düştüğünde, onu çağırdığınızda tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal konuştu! Açıklamalarında Fatih Terim'in ayrılığı ile ilgili de konuşan Aysal, tecrübeli teknik direktör için "tıpış tıpış gelecek" sözlerini kullandı.

Fatih Terim'in ayrılığı Ünal Aysal tarafından da konuşuldu. Sarı-kırmızılı ekibin eski başkanı, Galatasaray ile yolları ayrılan Fatih Terim için sert sözlerde bulundu. Terim ile ilgili "Galatasaray sıkıntıya düştüğünde, onu çağırdığınızda tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak" ifadelerini kullanan Aysal, açıklamalarında Mustafa Cengiz'e de yer vermeyi unutmadı. Galatasaray'da örf ve adetleri Mustafa Cengiz döneminde kaybettiklerini söyleyen Ünal Aysal, "Başkanlar eskiden buna çok dikkat ederdi. Ben de çok dikkat ettim. Bana kalırsa Galatasaray'ın bu alışkanlığını Mustafa başkan zamanında kaybettik." dedi.

"TIPIŞ TIPIŞ GELECEK"

Fatih Terim'le ilgili açıklamalar hakkında konuşan Ünal Aysal, "Arkadaşlarımızın hiçbirinin beyanatlarına diyeceğim yok ama erken yapılmış, zamanlaması yanlış bir açıklama. Fatih hoca divan kurulu üyesi. Onun da görevleri var. Galatasaray sıkıntıya düştüğünde, onu çağırdığınızda tıpış tıpış gelecek ve o görevi yapacak" ifadelerini kullandı.

"MUSTAFA BAŞKAN ZAMANINDA KAYBETTİK"

"Galatasaray'da uzun zamandır bir gerilim var. Eski bir başkan olarak, mevcut başkan Mustafa Cengiz'e bir tavsiyeniz olur mu?" şeklindeki soru üzerine Aysal, "Mustafa başkan 3 senedir görevde. Bence artık gerekli donanıma ve deneyime sahip. Etik olarak ben ona bir şey tavsiye edemem. Bir dost olarak görüşüp sohbet edebilseydim, kendisine, 'Galatasaray'da her şeyden önce etik değerlere, örf ve adetlere çok dikkat etmek gerekir." derdim. Başkanlar eskiden buna çok dikkat ederdi. Ben de çok dikkat ettim. Bana kalırsa Galatasaray'ın bu alışkanlığını Mustafa başkan zamanında kaybettik. Galatasaray'da uzlaşma organları vardır. Divan kurulu ve genel kurula dönüp oradan destek alması gerekirdi. Bunu yapacağına, karşılıklı bir hasım ilişkisi başladı. Bu da Mustafa başkana faydalı olmadı. Galatasaray'a ve kurumsal yapıya çok zararlı oldu. İnşallah bundan sonra gelecek yönetimler gerekli onarımı yapar ve camiamızı yeniden birleştirecek adımları atarlar." sözlerinde bulundu.

"FATİH HOCA AYRILINCAYA KADAR BİZİM HİÇBİR GERİLİMİMİZ OLMADI"

"Fatih hoca ayrılıncaya kadar bizim hiçbir gerilimimiz olmadı. Fatih hocaya ayrılmadan önce 3 senelik kontrat teklif ettim. Kendisi, 'Ne güzel birer sene gidiyorduk. Birden bire 3 senelik teklif nereden çıktı?' dedi. Benim yönümden kasıtlı, planlı bir şekilde Fatih hocayı gönderme yoktu. Benim için de sürpriz oldu. Hatta ertesi gün ben teknik direktör arayışına çıktım, herkesin kapısını çaldım. Hazırlıklı olsaydım bir anda yeni teknik adamı getirirdim ve bu kadar da uğraşmazdım."

Ünal Aysal'dan sert tepki! "Fatih Terim tıpış tıpış gelecek" ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Fatih Terim Ünal Aysal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.