Umutsuz aşık! Sevdiği kadın reddedince ırmağa atladı

Aşık olduğu kadın tarafından reddedilen kişi, Manavgat köprüsünden ırmağa atladı. Polis ve itfaiye görevlilerinin ağ file yardımı ile ırmaktan çıkardığı umutsıuz aşık, Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat köprüsüne gelen 38 yaşındaki R.B., çevredekilerin bakışları arasında kendisini ırmağa bıraktı.

Umutsuz aşık! Sevdiği kadın reddedince ırmağa atladı

Olay yerine gelen polis ve itfaiye görevlileri, ırmak kenarında bulunan bir tekneye binerek, R.B.’yi ağ file yardımı ile sudan çıkardı. Tekneye alınarak kıyıya çıkarılan R.B., polis ekibi tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavisi yapılan R.B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Umutsuz aşık! Sevdiği kadın reddedince ırmağa atladı - Resim : 2

2 YILLIK KARŞILIKSIZ AŞK KÖPRÜDEN ATLATTI

2 yıldır tanıdığı ve hoşlandığı kadın arkadaşı tarafından reddedildikten sonra bunalıma girdiği belirtilen R.B.’nin, önce evinde alkol aldığı daha sonra da köprüye gelerek ırmağa atladığı öğrenildi.

DHA

Umutsuz aşık! Sevdiği kadın reddedince ırmağa atladı ile ilgili etiketler Manavgat Manavgat köprüsü karşılıksız aşk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.