Umut Evirgen'den Demet Özdemir'e yakın takip!

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile 8 ay süren evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. Ünlüler dünyasındaki isimlerle adı zaman zaman anılan Umut Evirgen'in Demet Özdemir'i sosyal medyadan takibe alması dikkat çekti.

Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde boşandı. İkilinin boşanma haberi sevenlerini üzerken bu konu magazin gündeminde geniş yer buldu. Ünlü çift mahkemede birbirlerinde hiçbir talepte bulunmadı.

KARŞILIKLI TAKİP!

Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi isimlerle ismi anılan işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen'in son hamlesi oldukça dikkat çekti.

Umut Evirgen, Demet Özdemir'i sosyal medya hesabında takibe aldı. Demet Özdemir'de Evirgen'in takibine kayıtsız kalmayarak ünlü yönetmeni takip etti. Özdemir ve Evirgen'in birbirlerini karşılıklı takip etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Umut Evirgen'den Demet Özdemir'e yakın takip! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Umut Evirgen
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.