Umuda yolculuk tıklım tıklım odalarda bitti! 2 dairede 78 düzensiz göçmen yakalandı

Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde polis ekipleri4 katlı binaya operasyon düzenledi. Yapılan baskında binanın iki katında 78 kaçak göçmen yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından, il ve ilçelerinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik olarak çalışmalar sürüyor.

Umuda yolculuk tıklım tıklım odalarda bitti! 2 dairede 78 düzensiz göçmen yakalandı

Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlileri, İpekyolu ilçesinde bulunan 4 katlı binaya operasyon düzenledi.

Umuda yolculuk tıklım tıklım odalarda bitti! 2 dairede 78 düzensiz göçmen yakalandı - Resim : 2

Düzenlenen operasyonda binanın 3. ve 4. katlarında yapılan aramada 78 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla ilgili 2 şahsa göçmen kaçakçılığı suçundan işlem yapıldı. Şüpheliler işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.

İHA

Umuda yolculuk tıklım tıklım odalarda bitti! 2 dairede 78 düzensiz göçmen yakalandı ile ilgili etiketler Van Operasyon düzensiz göçmenler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.