Ümraniyespor, Muhammed Mert'i kadrosuna kattı

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Ümraniyespor, geçtiğimiz sezon Manisa FK forması giyen 28 yaşındaki orta saha Muhammed Mert'i kadrosuna kattığını açıkladı. Muhammed Mert, geçtiğimiz sezon Hatayspor ile 3 Süper Lig maçına çıkarken, skor katkısı yapamazken, sezonun ikinci bölümünde Manisa FK ile 10 maçta şans buldu ve 2 gol, 1 asist katkısı sağladı.

Ümraniyespor, geride kalan sezonu Manisa FK'da tamamlayan ve bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki futbolcu Muhammed Mert'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezonu Manisa FK'da geçiren Muhammed Mert ile prensip anlaşmasına varmış olup sağlık kontrollerin tamamlanmasının ardından transfer resmiyete kavuşacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz sezona Hatayspor ile başlayan orta saha pozisyonunda oynayan Muhammed, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrası sezonun geri kalanını Manisa FK ile tamamlamıştı.

Ümraniyespor, Muhammed Mert'i kadrosuna kattı

Ümraniyespor, Muhammed Mert'i kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig Ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.