Ümraniyespor, eski Fenerbahçeli Moussa Sow'u transfer etti

TFF 1. Lig ekibi, Ümraniyespor, bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen Senegalli golcü 34 yaşındaki Moussa Sow'u kadrosuna kattığını açıkladı.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Ümraniyespor, flaş bir transfere imza attı. İstanbul ekibi, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Senagalli futbolcu Moussa Sow'u renklerine bağladı.

Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Moussa Sow ile anlaştık. 1 1 yıllık sözleşme imzaladık. Hayırlı olsun. İlerleyen günlerde imza töreni düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

2012-2017 yılları arasında 5 yıl boyunca sarı lacivertli kulübün kadrosunda bulunan Sow, Fenerbahçe ile 1 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası sevinci yaşadı.

SON OLARAK GAZİANTEP'TE FORMA GİYDİ

Ekim 2019'dan beridir bir kulüple sözleşmesi bulunmayan Moussa Sow, son olarak 2018-19 sezonunda Gaziantep FK takımının formasını giymiş ve Antep ekibiyle çıktığı 15 maçta 4 gol kaydetmişti.

 

Ümraniyespor, eski Fenerbahçeli Moussa Sow'u transfer etti ile ilgili etiketler Transfer ümraniyespor Moussa Sow
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.