Ümraniye'de boşanma aşamasındaki kadına demirle saldırı!

Ümraniye'de 36 yaşındaki Funda Altınyay, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi F. Altınyay ve kardeşi Y. Altınyay tarafından demir sopayla darbedildi. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 23 Temmuz'da Ümraniye Esenkent Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 2 çocuk annesi olan 36 yaşındaki Funda Altınyay, boşanma aşamasında olduğu ve 1 yıldır ayrı yaşadığı eşi F. Altınyay ve kardeşi Y. Altınyay tarafından takip ediliyordu. Çocuklarını kursa bırakan anne Altınyay, çocuklarının kurstan çıkmalarını beklediği sırada yanına gelen bir kişi ile selamlaştı. F. Altınyay ve kardeşi Y. Altınyay, bir erkekle selamlaştığını gördükleri Funda Altınyay'a demir sopa ile saldırdı. Kadını darbeden iki kardeş, ardından konuştuğu Ö.Ş.'ye de saldırdı.

KADINA DEMİRLE SALDIRI ANLARI KAMERADA

F. Altınyay ve kardeşi Y. Altınyay'ın Funda Altınyay'a demir sopayla saldırdığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Funda Altınyay'ın biriyle konuştuğu, ardından koşarak gelen iki kardeşten birinin demir sopayla kadına saldırdığı, vatandaşların ise araya girdiği görülüyor.

Ümraniye'de boşanma aşamasındaki kadına demirle saldırı! ile ilgili etiketler Ümraniye İstanbul kadına şiddet Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.