Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın! 21 mahkum ve 1 infaz memuru hastaneye kaldırıldı

Ümraniye T Tipi Kapalı Cezaevi'nde yangın çıktı. Ümraniye T Tipi Kapalı Cezaevi'nde çıkan yangına itfaiyenin söndürme çalışmaları sürerken, dumandan etkilenen 1 infaz memuru ile 21 mahkum hastaneye kaldırıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'daki Ümraniye E Tipi Cezaevi'nde çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, "Yangından etkilenen 1 infaz koruma başmemuru, 20 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırılmıştır” dedi.

Ümraniye T Tipi Kapalı Cezaevi'nde yangın çıktı. Ümraniye T Tipi Kapalı Cezaevi'nde çıkan yangına itfaiye müdahale etti. Yangından etkilenen 1 infaz koruma memuru ve 21 mahkum hastaneye kaldırıldı.

Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın! 21 mahkum ve 1 infaz memuru hastaneye kaldırıldı

Ümraniye T Tipi Kapalı Cezaevi'nde saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın nedeniyle olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle içeride kalarak dumandan etkilenen 21 mahkum sağlık ekiplerine teslim edildi. İtfaiye yangını söndürdü, söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın! 21 mahkum ve 1 infaz memuru hastaneye kaldırıldı - Resim : 2

YANGINLA İLGİLİ DETAYLAR

Cezaevindeki yangına 16 itfaiye, belediyeye ait Arama Kurtarma Ekibi ile 4 adet su tankeri ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı 12 ambulans müdahale etti. Jandarma koğuşa girerek yangın dolayısıyla etkilenen 21 mahkumu tahliye etti.

Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın! 21 mahkum ve 1 infaz memuru hastaneye kaldırıldı - Resim : 3

ADALET BAKANI BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'daki Ümraniye E Tipi Cezaevi'nde çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, "Yangından etkilenen 1 infaz koruma başmemuru, 20 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırılmıştır” dedi.

Bakan Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul Ümraniye E Tipi Cezaevi'nde bir koğuşta çıkan yangın söndürülmüştür. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangından etkilenen 1 infaz koruma başmemuru, 20 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırılmıştır. Hiç kimsenin hayati tehlikesi yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır” ifadelerine yer verdi.

 YARALANANLARIN İSİMLERİ YAYINLANDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yangında hastaneye kaldırılanların isimlerini açıkladı.

Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın! 21 mahkum ve 1 infaz memuru hastaneye kaldırıldı - Resim : 4

 

İHA

Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın! 21 mahkum ve 1 infaz memuru hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Ümraniye cezaevi Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.