UMKE- AFAD arıyordu! 8 yaşındaki Berhan'ın cesedi bulundu...

Van'ın Edremit ilçesinde evinin önünden kaybolan 8 yaşındaki çocuğu aralarında UMKE ve AFAD ekiplerinin de olduğu yaklaşık 100 kişi aradı. Gece ara verilen aramalar sabah erken saatlerde yeniden başlamıştı. Acı haber çok geçmeden geldi. Küçük çocuğun cesedi su kanalında bulundu.

Van merkez Edremit ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki çocuk için arama çalışmalarına yarına kadar ara verildi. Edinilen bilgiye göre, merkez Edremit ilçesine bağlı Çiçekli Mahallesinde evinin önünde oyun oynarken 8 yaşındaki Berhan Kıyak isimli çocuk akşam saatlerinde kayboldu.

100 KİŞİ ARADI

Yetkililere haber verilmesi üzerine kısa sürede jandarma, Ulusal Medikal Arama Ekibi (UMKE), Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve mahalle sakinleri çevrede Berhan'ı aramaya başladı.

Jandarma, UMKE ve AFAD ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 100 kişi çocuğun evinin yakınlarını ve dağlık arazide arama yaparken, polis ve jandarma dalgıçları ise mahallenin yakınından geçen Şamran Kanalında arama yaptı. Yapılan çalışmalar sonuç vermeyince çocuğun arama çalışmalarına yarına kadar ara verildi.

SU KANALINDA BULUNDU

Aramalar sabah saatlerinde yeniden başladı.

8 yaşındaki Berhan Kıyak' ın cansız bedeni sabah saatlerinde hidroelektrik santralinin yakınlarındaki su kanalında bulundu.

Olay yerindeki inceleme devam ediyor.

UMKE- AFAD arıyordu! 8 yaşındaki Berhan'ın cesedi bulundu... ile ilgili etiketler Van Çocuk kaybolan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.