Ümitcan Uygun'un evinde hayatını kaybeden Esra Hankulu hakkında yürek burkan detay!

Aleyna Çakır'ın ölümünde bai şüpheli olan Ümitcan Uygun'un evinde ölü olarak bulunan Esra Hankulu'nun henüz 1 yaşındayken babasını kaybettiği, çok acılar çektiği ve baba özlemiyle büyüdüğü öğrenildi. Aynı zamanda Esra Hankulu'nun babasının öldüğü yaşta hayata gözlerini yumduğu detayı ise yürekleri burktu.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda Esra Hankulu evinde ölü bulunmuş ve geceyi Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli bulunan ve Türkiye'nin gündemini oldukça meşgul eden Ümitcan Uygun'la beraber geçirdiği tespit edilmişti.

ÜMİTCAN UYGUN'A 'KASTEN ÖLDÜRME' SUÇUNDAN TUTUKLAMA

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uygun, savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliğince, Uygun hakkında 'kasten öldürme' suçundan tutuklama kararı çıktı.

Ümitcan Uygun'un evinde hayatını kaybeden Esra Hankulu hakkında yürek burkan detay!

BABA HASRETİYLE BÜYÜMÜŞ

Hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ise babasını 1 yaşında kaybettiği ortaya çıktı. Ankara Gölbaşı Belediyesi'nde çalışan baba Ahmet Hankulu'nun (25) Şubat 1997'de Moğan Gölü'ne düştüğü, cansız bedenine 3 ay sonra ulaşılabildiği öğrenildi. Babasıyla aynı yaşta hayatını kaybeden Esra, baba hasretiyle büyüdü.

Ümitcan Uygun'un evinde hayatını kaybeden Esra Hankulu hakkında yürek burkan detay! - Resim : 2

"ÖLÜRSEM BENİ BABAMIN YANINA GÖMÜN"

Sabah'ın haberine göre Esra'nın amcası ve yengesi yürek yakan detaylar anlattı. Amca Kazım Hankulu, "Kardeşim öldüğünde 25 yaşındaydı. Esra 1 yaşında çocuktu. O dönem çok acılar çektik. İçimiz yandı. Şimdi de yeğenimi kaybettim. Aynı acıyı tekrar yaşadık. Ölürsem babamın yanına gömün derdi. Sürekli bir baba hasreti yaşadı. Olayın takipçisi olacağım. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

Ümitcan Uygun'un evinde hayatını kaybeden Esra Hankulu hakkında yürek burkan detay! - Resim : 3

"ANNESİNDEN AYRI YAŞIYORMUŞ"

Hankulu'nun yengesi ise "Tertemiz bir kızdı. Çok akıllıydı. Baba özlemi ile yanar tutuşurdu. Ne olduysa 2-3 yıl içinde çevresi ve tanıştığı kişiler yüzünden oldu. Annesinden ayrı yaşıyordu" sözlerine yer verdi.

ÖLMEDEN BİR GÜN ÖNCE BABASININ MEZARINA GİTMEK İSTEMİŞ

Hankulu'nun ölümünden bir gün önce babasının mezarına gitmek için arkadaşları Fırat G. ile Dilan C.'yi evine çağırdığı da öğrenildi. Sosyal medyada ise babasının fotoğrafını paylaşarak onu çok sevdiğini ve özlediğini dile getirmiş. 

Ümitcan Uygun'un evinde hayatını kaybeden Esra Hankulu hakkında yürek burkan detay! - Resim : 4

5 YIL ÖNCE NİŞANLISI TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETMİŞ

Baba ocağında son yolculuğa uğurlanan genç kızın cenazesi baba Ahmet Hankulu'nun başucuna gömülürken ve mezarın başına ise gelin duvağı asıldı. Esra Hankulu, 5 yıl önce Çankırı'da severek nişanlandığı, evlilik hazırlığı yaptığı sevdiğini de trafik kazasında kaybetti.

Ümitcan Uygun'un evinde hayatını kaybeden Esra Hankulu hakkında yürek burkan detay! - Resim : 5

İFADELER ORTAYA ÇIKTI: BENİ KARIŞTIRMAYIN

Ümitcan Uygun ve diğer iki şüphelinin emniyetteki ifadelerine ulaşıldı. Uygun'un, Esra'nın ağzından kan geldiğini öğrendiğinde sağlık ekiplerine haber vermelerini söyleyerek olay yerine yeniden gitmediği ve 'beni karıştırmayın' dediği ortaya çıktı. Uygun özetle şunları söyledi: "Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada bir şey farketmedim. Esra'nın hayatını kaybettiği için üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur."

 

Ümitcan Uygun'un evinde hayatını kaybeden Esra Hankulu hakkında yürek burkan detay! ile ilgili etiketler Esra Hankulu ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.