Ümitcan Uygun'un babasından 'Beni başkan yapın' çağrısı

Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un babası, cinayet için kritik bir önem arz eden doku ve sperm örnek sonuçlarının açıklandığı gün, kredi kooperatif başkanlığı için oy istedi.

Aleyna Çakır cinayetinin baş zanlısı Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

''BENİ KOOPERATİFE BAŞKAN YAPIN''

Halihazırda Ankara Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf Odası Başkanı olan Durak Uygun, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Bilimum Kunduracılar Kredi Kooperatifi’ne aday olduğunu duyurdu.

Ümitcan Uygun'un babasından 'Beni başkan yapın' çağrısı

TAM DA DNA ÖRNEKLERİNİN AÇIKLANDIĞI GÜN

Aleyna Çakır’ın cansız bedeninde buluna sperm ve deri kalıntılarına ilişkin DNA eşleştirmesi bugün sonuçlanmış ve bulguların Ümitcan Uygun’a ait olduğu kesinleşmişti.

NA teyidi geldikten bir saat sonra baba Durak Uygun’un kredi kooperatif seçimleri için sosyal medyadan oy istemesi dikkatleri çekti.

ALEYNA ÇAKIR KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

Geçtiğimiz yılın haziran ayında Ankara'da 21 yaşındaki Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen evinde ölü bulundu. Olay kayıtlara intihar olarak geçti.

Ancak sosyal medyada çıkan bazı görüntüler infial yarattı. Çakır'ın birlikte yaşadığı erkek tarafından darp edildiği ve yerde baygın yattığı görüntüler olayda cinayet şüphesi uyandırdı.

Şüpheler üzerine zanlı Ümitcan Uygun gözaltına alındı ve intihar bulgularının olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Uygun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında uyuşturucu kullanınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Ümitcan Uygun'un babasından 'Beni başkan yapın' çağrısı ile ilgili etiketler cinayet aleyna çakır ümitcan uygun durak uygun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.