Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den ayrılış hikayesi: Akşener çok kaba davrandı

Zafer Partisi kurucusu eski İYİ Partili Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Partinin artık 'melez' olduğunu savunan Özdağ, Akşener'in kendisine çok kaba davrandığını söyledi.

İYİ Parti'den ayrıldıktan sonra Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, UçanKuş TV'de Aydın Özdalga'nın sunduğu Canlı Masa programına konuk oldu.

Programda İYİ Parti'den ayrılış hikayesini de anlatan Özdağ, eski Genel Başkanı Meral Akşener hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.


"AKŞENER BENİM ÜZERİMDEN İMAJ OPERASYONU YAPTI"

Meral Akşener'in kendisini partiden çok kaba bir şekilde kovduğunu öne süren Özdağ, "Akşener benimle birlikte çalışmak istemediğini ifade etti. Nazik bir şekilde değil çok kaba bir şekilde. Elemanını yollattı, haber yolladı. Aday olmadığım kongrede üzerimi çizdirtti, benim üzerimden bir imaj operasyonu yaptı." diye konuştu.


"İYİ PARTİ MELEZ BİR PARTİYE DÖNÜŞTÜ"

İYİ Parti'nin kuruluş amacından saparak melez bir partiye dönüştüğünü söyleyen Ümit Özdağ, "Parti kurulduğundaki çizgisi neydi, ne nereye kaydı?" sorusunu, "Kendi ifadeleriyle melez parti oldu. Bizim verdiğimiz söz, Türk milliyetçiliğini iktidara taşımaktı. Bir milli merkez olmaktı, olmadı." diye yanıtladı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında 'FETÖ'cü' iddiasında bulunan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti'den ihraç edilmek istenmiş, daha sonra yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

 

Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den ayrılış hikayesi: Akşener çok kaba davrandı ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Meral Akşener İYİ Parti Zafer Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.