Ümit Özdağ'dan muhalefeti karıştıracak açıklama! İlk kez açıklıyorum dedi...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 'gizli protokol' tartışmalarının ardından muhalefeti sarsan bir iddia ortaya attı. "İlk kez açıklıyorum" diyen Özdağ, İYİ Parti'nin seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyledi.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde tarihi hezimete uğrayan muhalefette her geçen gün bir kriz daha patlak vermeye devam ediyor. 28 Mayıs ikinci tur seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu ile makam alışverişi yaptığı iddia edilen ve 'gizli protokol' tartışmalarına konu olan Ümit Özdağ'dan muhalefeti sarsan bir açıklama geldi. 

MUHALEFETİ SARSAN AÇIKLAMA

Özdağ, geçtiğimiz günlerde yerel seçimler nedeniyle karşılıklı rest çeken İYİ Parti ve CHP ile ilgili "İlk kez açıklıyorum" diyerek ortaya attığı iddiasında İYİ Partililerin seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyledi.

Ümit Özdağ'dan muhalefeti karıştıracak açıklama! İlk kez açıklıyorum dedi...

"İYİ PARTİLİLER İLK TURDA SİNAN OĞAN'A OY VERDİ"

Özdağ, "Bunu ilk kez açıklıyorum. Tahmin ediyordum ama. İYİ Parti'ye oy veren seçmen sandığa gitmemiş ikinci turda. Protesto oy kullanmış." dedi.

Ümit Özdağ'dan muhalefeti karıştıracak açıklama! İlk kez açıklıyorum dedi... - Resim : 2

"KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEDİLER"

MHP'ye oy veren seçmenin ikinci turda Başkan Erdoğan'ı desteklediğini belirten Özdağ, "Birinci turda Sinan Oğan'a vermiş ama ikinci turda Kemal Bey'e vermemişler." ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ'dan muhalefeti karıştıracak açıklama! İlk kez açıklıyorum dedi... - Resim : 3

Ümit Özdağ'dan muhalefeti karıştıracak açıklama! İlk kez açıklıyorum dedi... ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Zafer Partisi CHP İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.