Ümit Özdağ'dan CHP iddiası: Bir Belediye Başkanı daha ihraç edilecek

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ CHP'nin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'nın da kesin ihraç talebiyle disipline sevk edileceğini iddia etti.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ CHP'nin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan sonra bir büyükşehir belediye başkanını daha kesin ihraç talebiyle disipline sevk edeceğini iddia eden Özdağ, Kılıçdaroğlu ile ilgili de sert söylemlerde bulundu.

  Ümit Özdağ'dan CHP iddiası: Bir Belediye Başkanı daha ihraç edilecek

 

Ümit Özdağ'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bir süre önce CHP'nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Görüyoruz ki her ne kadar Kemal Kılıçdaroğlu sığınmacıları göndereceğiz ifadelerini kullansa da, CHP'de Suriyelilere dokunan yanıyor. Şimdi CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ihracından bahsedilmeye başlandığını duyduk. Kılıçdaroğlu esas muhalefete, muhalefet edendir. Kılıçdaroğlu CHP'nin içinde sığınmacıları gündeme getirmeyi başaran politikacıları, Erdoğan'ın polisliğini yaparak tasfiye etmeye çalışıyor.

Buradan CHP'li siyasetçi ve vatandaşlara sesleniyorum. Sizleri, Atatürk'ün yaşasaydı destekleyeceği parti Zafer Partisi'ne davet ediyorum.

TANJU ÖZCAN NEDEN SEVK EDİLMİŞTİ?

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, geçen hafta pazartesi günü yapılan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararları yazılı açıklama ile duyurmuştu.

Torun açıklamasında, 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "bir kadın belediye meclis üyesi ile girdiği diyalog, cinsiyetçi yorum ve sözlerinin" MYK toplantısında kapsamlı olarak değerlendirildiğini belirtmişti. Torun, "Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın parti sorumluluğu ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, 'kesin ihraç' istemiyle 'tedbirli' olarak Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine oy birliği ile" karar verildiğini açıklamıştı.

 

 Ümit Özdağ'dan CHP iddiası: Bir Belediye Başkanı daha ihraç edilecek ile ilgili etiketler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.