Ümit Özdağ'dan 'Bakanlık' açıklaması: Ben bunu isterim ama...

Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ 'İçişleri Bakanlığı' çıkışı ile ilgili konuştu. Özdağ, "Ben bunu isterim tabi ama bu 28 Mayıs’tan sonra Kılıçdaroğlu’nun diğer paydaşları ile konuşacağı bir konudur” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun destekleyeceklerini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "İçişleri Bakanlığı verilecek" iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu.  

"Bakanlık meselesi, hükümet kurulmadan konuşulacak bir mesele değil" diyen Özdağ, seçim sonrasına işaret etti. Özdağ, bakanlık için "Ben bunu isterim" dedi.

 

 

Sözcü TV’de İpek Özbey’e konuk olan Ümit Özdağ, “İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturmak ve sığınmacıları da bu yetki çerçevesinde gibi bir isteğiniz var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

"Tabi ben bunu isterim. Partim de bunu ister. Ama dediğim gibi bu ayın 28’inden sonra, diğer siyasi partilerle de, biz gelmeyiz, çünkü biz bu ittifakın parçası değiliz.

Bu, Cumhurbaşkanı olacak Sayın Kılıçdaroğlu’nun yetkisi dahilinde, diğer paydaşlarıyla konuşacağı bir konudur. Bu süreçte bir dahlimiz olmaz. Sadece Kemal Bey’le konuşuruz.

İkili görüşmeyle ilgili verebileceğim tüm bilgileri verdim size. Bundan daha fazlasını konuşmak, konuşmanın içeriğini aktarmak olur ki bu da nezaketin dışına çıkar."

Ümit Özdağ'dan 'Bakanlık' açıklaması: Ben bunu isterim ama... ile ilgili etiketler Ümit Özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.