Ümit Özdağ, yalan provokasyonlarını kanıtlayamadı: 'Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu'

Kışkırtmacı tavırları ile sık sık gündeme gelen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yeğenlerini kamuda işe aldırdığı yalanını ortaya atmıştı. Varank, Özdağ'a 'Bu iddialarını kanıtla' dedi. Varank, henüz bir kanıt paylaşmayan Özdağ için, "Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu" dedi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a yönelik "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" sözlerine Bakan Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti.

Bakan Varank paylaşımında Özdağ'ın iddialarının yalan olduğunu belirterek "Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok." ifadelerini kullanmıştı. Son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ için suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

"KIVIRMAYI BIRAK!"

Bakan Varank, bugün sosyal medya hesabından tekrar tepki göstererek, "Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu. 2 yeğenimi kamuda 20 yılda gelinebilecek üst düzey görevlere getirdiğim, adli olaylara karışınca yerlerini değiştirdiğim YALANINI ya ispat et, ya da YALANINI itiraf et. Yoksa her gün, senin nasıl bir karakter yoksunu olduğunu yazmaya devam edeceğim." paylaşımında bulundu.

Ümit Özdağ, yalan provokasyonlarını kanıtlayamadı: 'Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu'

Ümit Özdağ, yalan provokasyonlarını kanıtlayamadı: 'Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu' ile ilgili etiketler Mustafa Varank Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ yalan karakter yoksunu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.