"Türk vatandaşlığına geçtiğini söyleyince inanamadım"

Ümit Özdağ, Ahmet Hakan'a konuştu: Ben İzmir’de dolaşırken Arapça tabelaları bulunan bir kuyumcu dükkânına girdim. Teftiş yapmadım. Sadece anlamaya çalıştım

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de Suriye asıllı kuyumcuya kimlik sorması nedeniyle eleştirilerin hedefindeydi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Özdağ hakkında kuyumcuda sergilediği davranışlar nedeniyle suç duyurusunda da bulunmuştu.

Özdağ kendisine yönelik eleştirilerde bulunan isimlerden, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a bu konuda bir açıklama yaptı.

Ahmet Hakan, Özdağ'ın savunmasını köşesinde şöyle paylaştı; 


“Ben İzmir’de dolaşırken Arapça tabelaları bulunan bir kuyumcu dükkânına girdim. Teftiş yapmadım. Sadece anlamaya çalıştım. Suriyeli esnaf, Türk vatandaşlığına geçtiğini söyleyince inanamadım. O nedenle kendisinin kimliğini görmek istedim. Ben o esnafla uğraşmıyorum, uğraşmam. Tavrım, davranışım ortada. Ben politikalarla uğraşıyorum. O esnafı da bir örnek olay olması nedeniyle gündeme getirdim.”

Ümit Özdağ’ın bu açıklamasını, cevap hakkına duyduğum saygı gereği sizlere iletiyorum."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

"Türk vatandaşlığına geçtiğini söyleyince inanamadım" ile ilgili etiketler Suriyeli Ümit Özdağ Ahmet Hakan köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.