Ümit Özdağ şimdi de spor camiasına yöneldi: 'Eminim bilmiyordunuz...'

Şiddet içerikli söylemleriyle sık sık gündeme gelen ve tepkilerin odağı olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Trabzonspor camiasına seslendi. Özdağ, "Matthaios Tsahouridis 19 Mayıs 1919'u sözde Pontus soykırımı yıldönümü olarak anan bir kişi. Eminim bilmiyordunuz. Lütfen kutlamaya gölge düşürmesin. Fenerbahçeli bir dosttan uyarı" notunu yazdı.

Sığınmacılara karşı söylediği sözlerle gündeme gelen ve Sessiz İstila filmini fonladığını açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, şimdi de spor camiasına bulaştı. 

 Özdağ, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'un kupa töreninde sahne alacağı sanatçı Matthaios Tsahouridis'e hakkında uyarıda bulundu.

"KUTLAMAYA GÖLGE DÜŞÜRMESİN"

Bordo mavili camiaya seslenen Özdağ, "Matthaios Tsahouridis 19 Mayıs 1919'u sözde Pontus soykırımı yıldönümü olarak anan bir kişi. Eminim bilmiyordunuz. Lütfen kutlamaya gölge düşürmesin. Fenerbahçeli bir dosttan uyarı." notunu yazdı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Trabzonspor'un kupa töreniyle ilgili yaptığı kutlama programına çağırdığı sanatçılardan Matthaios Tsahouridis hakkında Pontus soykırımını andığı gerekçesiyle yönetime bir uyarıda bulundu.

Ümit Özdağ'dan Trabzonspor'a Tsahouridis uyarısı: 19 Mayıs'ı Pontus soykırımı olarak anan bir kişi

 

"19 MAYIS'I PONTUS SOYKIRIMI YILDÖNÜMÜ OLARAK ANAN BİR KİŞİ"

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Özdağ, "Değerli Trabzonspor yönetimi, kutlamalara davet ettiğiniz Matthaios Tsahouridis 19 Mayıs 1919'u sözde Pontus soykırımı yıldönümü olarak anan bir kişi. Eminim bilmiyordunuz. Lütfen kutlamaya gölge düşürmesin. Fenerbahçeli bir dosttan uyarı." ifadelerini kullandı.

 

Ümit Özdağ şimdi de spor camiasına yöneldi: 'Eminim bilmiyordunuz...' ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Trabzonspor Süper Lig kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.