Ümit Özdağ neden gerçekleri söylemiyor?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "bilgisayar" krizinde yeni gelişmeler var... Bir süre önce TBMM'yi "bilgisayar israfı" yapmakla suçlayan Özdağ'a, TBMM Başkanlığından sert yanıt gelmişti. Yapılan açıklama ile Özdağ'ın bilgisayarı kendi imzası ile talep ettiği ortaya çıkmıştı. Bilgisayarı iade edeceğini açıklayan Zafer Partisi liderinin ise şu ana kadar o bilgisayarı iadeye yanaşmadığı öğrenildi...

Irkçı çıkışları ile sık sık kamuoyunun gündemine gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir süre önce sosyal medya hesabından TBMM'de kendisi dahil 600 milletvekilinin bilgisayarlarının değiştirildiğini öne sürmüş ve "israf" gerekçesi ile TBMM'ye tepki göstermişti.

TBMM Genel Sekreterliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ise Özdağ'ın bilgisayarının kendisinin talebi üzerine değiştirildiği ve bütün vekillerin bilgisayarlarının değiştirilmesinin söz konusu olmadığı vurgulanmıştı.

"İADE EDECEĞİM" DEMİŞTİ!

Bu açıklamanın ardından Ümit Özdağ bir paylaşım daha yaparak "Açıklama doğru değil. TBMM’den herhangi bir bilgisayar talebim olmadı. Milletvekili Hizmetleri danışmanıma bilgisayarlar değiştiriliyor, imza verin diye ulaşmış. Danışmanım benim imzamı atmış. Bilgisayarın iade edilmesi talimatını verdim" ifadesini kullandı.

Diğer yandan, SuperHaber'e ulaşan yeni bir bilgiye göre, Özdağ iade edeceğini açıkladığı bilgisayarla ilgili bugüne kadar herhangi bir girişimde de bulunmadı!

Özdağ ayrıca, "kendisinin imzasını attığını" öne sürdüğü danışmanı hakkında da herhangi bir inceleme yaptırmadı.

Ümit Özdağ neden gerçekleri söylemiyor? ile ilgili etiketler bilgisayar Ümit Özdağ TBMM Zafer Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.