Ümit Özdağ kararını verdi! Hangi adayı destekleyeceğini yarın açıklayacak

28 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala gözler Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceği yönünde yapacakları açıklamaya çevrildi. Oğan ile farklı görüşte olduğu iddia edilen Ümit Özdağ, “Sinan Bey bugün açıklama yapacak. Biz ise açıklamamızı yarın sabah 11.00 civarında Zafer Partisi Genel Merkezi’nde yapacağız.'' dedi.

28 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala tüm vatandaşları ve siyasi isimleri seçim telaşı ve heyecanı sardı. Sinan Oğan ve Ümit Özdağ, seçimlerde hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceklerine karar verdi. İşte Oğan ve Özdağ'ın açıklamaları...

SİNAN OĞAN: "KARARIMIZ AYNI OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

Sinan Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün saat 17:00'de kararını açıklayacağını duyurdu. Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Sinan Oğan yaptığı açıklamada "Ümit beyle tüm süreci istişareyle götürüyoruz. Hatta farklı şeyler düşünsek de istişare ediyoruz. Aramızda sıkıntı yok. Her şeyi konuşuyoruz. Sadece Ümit beyle değil, diğer arkadaşlarla da…… Ümit beyle dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil." diye konuştu.

"Bugün açıklayacağınız karar aynı olmayabilir mi?" sorusuna da yanıt veren Oğan, "Farklı düşünebiliriz. Aynı düşünmek zorunda değiliz. Tamamı aynı tavrı destekleyecek diye bir şey yok." dedi.

ÖZDAĞ YARINI İŞARET ETTİ

Diğer yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da önemli bir açıklama geldi. Halk TV’ye konuşan Özdağ, “Sinan Bey bugün açıklama yapacak. Biz ise açıklamamızı yarın sabah 11.00 civarında Zafer Partisi Genel Merkezi’nde yapacağız. Açıklamamızda hangi adayı desteklediğimizi kamuoyuna duyuracağız. Kamuoyunun da bildiği gibi Ata İttifakı dağılmıştır” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ kararını verdi! Hangi adayı destekleyeceğini yarın açıklayacak ile ilgili etiketler Ümit Özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.