Ümit Erdim minik kızı Ela'nın yüzünü gösterdi

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Arif karakteriyle hafızalara kazınan ve aldığı eğitimin ardından meslek değiştirerek pilot Ümit Erdim, Eylül ayında ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ses adında bir kız çocuğu olan Ümit Erdim'inci ikinci bebeği de kız olmuştu. Erdim minik kızı Ela'nın yüzünü gösterdi.

2017 yılında Seda Çınar Erdim ile nikah masasına oturan eski oyuncu Ümit Erdim, 2018’de ilk kez baba olmanın heyecanını yaşamış ve kızı Ses’i kucağına almıştı. Ümit Erdim ikinci kez baba olacağı haberini, eşinin ultrason görüntülerini Instagram hesabından paylaşarak, "Evet hazırsak artık Ses'in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz. Biz artık 4 kişiyiz" sözleriyle duyurmuştu.

Geçtiğimiz Eylül ayında ikinci kez baba olan Ümit Erdim, minik kızı Ela’nın fotoğrafını ilk kez paylaştı. Erdim, kızları Ses ve Ela’nın çekilen fotoğraf karelerini 625 bin takipçili Instagram hesabından yayınladı. Çocuklarıyla özel fotoğraf çektimi yaptıran Ümit Erdim'in karelerine takipçilerinden yorumlar ise gecikmedi. Erdim'in büyük kızı Ses'in kendisine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı. 37 yaşındaki eski oyuncunun bu karelerine takipçilerinden beğeni yağdı.

İşte Ümit Erdim & Seda Çınar çiftinin kızları Ses ve Ela...

Ümit Erdim minik kızı Ela'nın yüzünü gösterdi - Resim : 2

Ümit Erdim minik kızı Ela'nın yüzünü gösterdi - Resim : 3

Ümit Erdim minik kızı Ela'nın yüzünü gösterdi - Resim : 4

Ümit Erdim minik kızı Ela'nın yüzünü gösterdi ile ilgili etiketler Ümit Erdim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.