Ümit Erdim ile Seda Çınar'ın bebeklerinin cinsiyeti ve ismi belli oldu

2017 yılında nikah masasına oturan Ümit Erdim ile Seda Çınar çifti evlendikten bir yıl sonra Ses adını verdikleri kızlarını kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. İkinci bebeklerini bekleyen çiftin yine kızları olacak.

2018 yılının Mayıs ayında kızları Ses'i kucağına alan Ümit Erdim & Seda Erdim çifti ikinci bebeklerini beklediklerini duyurmuşlardı. Ümit Erdim müjdeli haberi eşinin ultrason görüntülerini Instagram hesabından paylaşarak, "Evet hazırsak artık Ses'in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz. Biz artık 4 kişiyiz" sözleriyle duyurmuştu.

 Ümit Erdim, eşi ve kızıyla birlikte Yeniköy'de görüntülemdi. İkilinin üç yaşındaki kızları Ses, kardeşinin hem cinsiyetini hem adını açıkladı.

İKİNCİ ÇOCUKLARI DA KIZ OLACAK

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; “Cinsiyeti belli oldu mu?” sorusuna Erdim’in üç yaşındaki kızı cevap vererek “Kız olacak” diye bağırdı. Bu cevaba şaşıran Erdim “Evet Ses’in de dediği gibi kız çocuğumuz olacak yine, bunu da ilk kez söylemiş olduk” dedi.

Ümit Erdim ile Seda Çınar'ın bebeklerinin cinsiyeti ve ismi belli oldu

İSMİ BELLİ OLDU

Konuşmayı çok seven Ses, yeni doğacak kardeşinin ismini de söylemeyi ihmal etmedi. Minik Ses, “Kardeşimin ismi de Ela olacak” diyerek Erdim ve eşini şaşırttı.

Bunun üzerine Ümit Erdim, “Kızımız her şeyi söyledi zaten, tecrübeliyiz bu konuda kız babası ve annesi olacağız. Dünya’yı kız babaları kurtaracak” ifadelerini kullandı. Hamileliğinin iyi gittiğini söyleyen Seda Erdim ise “Ses’ten dolayı zaten provasını yapmıştık, şu an gayet güzel bir hamilelik geçiriyorum” diye konuştu.

 

Ümit Erdim ile Seda Çınar'ın bebeklerinin cinsiyeti ve ismi belli oldu ile ilgili etiketler Ümit Erdim seda çınar seda erdim ses erdim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.