Uludağ'ın zirvesinden İstanbul'a bakış! Hava kirliliği azalınca ortaya çıktı...

Bursa'da koronavirüs nedeniyle yetkililerin yaptığı 'evde kalın' çağrılarına büyük ölçüde uyuldu. İnsanların evlerine kapanmasıyla hava kirliliğinin azaldığı şehirde müthiş manzaralar ortaya çıktı. Uludağ'ın zirvesinden görülen İstanbul manzarası izleyenlere görsel şölen yaşattı.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, ülke genelinde ‘evde kal’ çağrılarına büyük oranda uyuldu.

2 haftadır cumartesi ve pazar günleri için 31 kentte de sokağa çıkma yasağı uygulanırken, trafik yoğunluğu, en düşük seviyelere indi.

HAVA KİRLİLİĞİ AZALDI

Bazı fabrikalarda ise üretime ara verilirken, büyükşehirlerde hava kirliliği azaldı. Bursa’da da ‘evde kal’ çağrılarına uyulmasıyla hava kirliliği azalınca ortaya çıkan manzaralar şaşırttı.

Uludağ'ın zirvesinden İstanbul'a bakış! Hava kirliliği azalınca ortaya çıktı...

ULUDAĞ'DAN İSTANBUL İZLENDİ

Uludağ'ın 1820 rakımlı Teleferik A.Ş.’ye bağlı Uludağ İstasyonu’ndan kilometrelerce uzaklıktaki İstanbul göründü. Görüş uzaklığının açılmasıyla Uludağ'ın zirvesinden İstanbul izlendi.

Uludağ'ın zirvesinden İstanbul'a bakış! Hava kirliliği azalınca ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Bursa İstanbul Koronavirüs Korona Uludağ manzara
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.