Uludağ’daki bir otel restoranında yangın çıktı

Bursa Uludağ'da 1'inci Bölgede bulunan bir otelin restoran kısmında yangın çıktı. Panik yaşayan otel müşterileri tedbir amaçlı tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden Uludağ’da akşam saatlerinde, 1'inci Bölgede bulunan bir otelin restoran kısmında yangın çıktı.

Uludağ’daki bir otel restoranında yangın çıktı

Korku ve paniğe neden olan yangın sırasında otel müşterileri hemen tahliye edilirken, Jandarma ekipleri otel çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Uludağ’daki bir otel restoranında yangın çıktı - Resim : 2

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Soğutma ve duman tahliyesinin ardından itfaiye ekipleri oteldeki odaları tek tek kontrol etti. İlk belirlemelere göre kimsenin yaralanmadığı yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edildi.

DHA

Uludağ’daki bir otel restoranında yangın çıktı ile ilgili etiketler Bursa Uludağ otel Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.