Uludağ'da kayıp amatör dağcılar işte böyle bulundu

1 Aralık günü Uludağ'a tırmanış yapmak üzere Bursa'ya gelen ve kaybolan dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp'a 17 günlük çalışmalar sonrası ulaşılmıştı. Arama çalışmalarına gönüllü olarak katılan İsmet Şentürk ve 5 kişilik Canyoning Team'in çabaları, Şentürk'ün YouTube hesabında yayınlandı.

Uludağ'da 1 Aralık günü kaybolan amatör dağcılar Efe Sarp (37) ve Mert Alpaslan'ın (31) cansız bedenleri Küreklidere Kanyonu'nda suyun içerisinde dalgıç kıyafetleriyle arama yapan özel bir ekip tarafından bulunmuştu. Söz konusu arama çalışmaları ve cesetlerin bulunma anı İsmet Şentürk'ün YouTube hesabından yayınlandı. 

Söz konusu videoda, arama çalışmaları sırasında bulunan dağcıların hava koşullarına karşı yetersiz giyindiği ve donarak yaşamını yitirdiği belirtiyor.

Uludağ'da kayıp amatör dağcılar işte böyle bulundu

Uludağ'da kayıp amatör dağcılar işte böyle bulundu ile ilgili etiketler Bursa YouTube ölüm Uludağ dağcı
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.