Uludağ'da 2 gün önce kaybolan yaşlı kadın sağ olarak bulundu

Bursa Uludağ'da piknik sırasında odun toplamak için girdiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa, 53 saat sonra sağ olarak bulundu. 263 kişilik arama kurtarma ekibinin bulduğu kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bursa'nın ilçesi Uludağ'da geçen cuma günü piknik sırasında odun toplamak isteyen Gülefer Boynukısa girdiği ormanda kaybolmuştu. 53 saat sonra Merkez Yıldırım ilçesi, Kaplıkaya Mahallesi'nin üst kesimlerinde bulunan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Uludağ'da 2 gün önce kaybolan yaşlı kadın sağ olarak bulundu

263 KİŞİLİK ARAMA KURTARMA EKİBİ ARIYORDU

Uludağ’ın Çobankaya mevkisine cuma sabah saatlerinde ailesiyle birlikte piknik yapmak için çıkan Gülefer Boynukısa, saat 14.00 sıralarında odun toplamak amacıyla ormana girdi, ancak geri dönmedi.

Ailesi, kendi imkanlarıyla yaptıkları aramalardan sonuç alamayınca, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, JAK, ANDA, NAK, AKUT ve İHH ekipleri sevk edildi. Önceki akşam saatlerinde 263 kişilik ekiple başlatılan arama çalışmaları devam ediyordu.

Uludağ'da 2 gün önce kaybolan yaşlı kadın sağ olarak bulundu - Resim : 2

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa, Merkez Yıldırım ilçesi, Kaplıkaya Mahallesi'nin üst kesimlerinde bulundu. 53 saat sonra bulunan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DHA

 

 

 

Uludağ'da 2 gün önce kaybolan yaşlı kadın sağ olarak bulundu ile ilgili etiketler Bursa Uludağ kayıp kadın Gülefer Boynukısa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.