ultrAslan'dan yönetime istifa çağrısı... Burak Elmas görevi bırakacak mı?

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Konyaspor - Galatasaray maçının ardından flaş paylaşımlar yaptı... Torrent'i ve yönetimi istifaya davet eden, ultrAslan "Başkan, yönetimini ve "yardımcı antrenörünü" alıp gidecek. Armaya ihanet eden futbolcular hesap verecek" dedi.

Galatasaray'daki iki maçlık olumlu hava Konya deplasmanında yeniden dağıldı. Dört maçtır kazanamayan lig ikincisi Konyaspor'a 20 dakikada yediği 2 golle 2-0 mağlup olan Domenec Torrent'in takımı, yenilgi kadar oynadığı futbolla da eleştirildi.

ULTRASLAN'IN İSTİFA ÇAĞRISI

"Takımımızın kötü gidişi yüzünden göreve getirilen bir "Yardımcı Antrenörün" Galatasarayımızı artık içinden çıkılmaz bir noktaya götürdüğünü görmemek akıl mantıkla izah edilemez bir sürece doğru gidiyor! Birlikte hiçbir şey başaramayan beceriksizler ordusu yönetimin, antrenör seçimi sabır sınırlarını zorlamanın artık çok ötesine geçmiştir. Yapılacak tek hamle, derhal sezon sonuna kadar takımı limana sorunsuz yanaştıracak bir teknik adam ile anlaşılmalı ve Mayıs ayı için seçim kararı alınmalıdır!

 

ultrAslan'dan yönetime istifa çağrısı... Burak Elmas görevi bırakacak mı? ile ilgili etiketler Galatasaray UltrAslan burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.