Ülkücüler de Gergerlioğlu'na destek vermiş!

Independent Türkçe, milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'yla bir röportaj gerçekleştirdi. TBMM'de vekilliği düşürüldükten sonra odasından çıkmayı reddeden Gergerlioğlu, güvenlik görevlileri tarafından çıkartıldığında ise HDP'de eylemini sürdürmeye devam etmişti. 11. gündür eylem yapan Gergerlioğlu Independent'e verdiği röportajda kendisine Ülkücülerin de destek verdiğini ileri sürdü. Biz de SuperHaber olarak Gergerlioğlu'nu inanılmaz iddiasını ispatlamaya çağırıyoruz.

HDP Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliği 17 Mart 2021 tarihinde Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nce onanan hapis cezasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin TBMM Genel Kurulu'nda okunmasıyla milletvekilliği düşürüldü.

Son aylarda FETÖ'cülerin başını çektiği çıplak arama iddialarını görüntülerle yalanlanmasına rağmen bunları doğruymuş gibi yaymaya devam eden Gergerlioğlu vekilliği düşünce önce Meclis'te sonra da HDP Genel Merkezi'nde eyleme başladı. 

Eyleminin 11. gününde Independent Türkçe'ye konuşan Gergerlioğlu röportajı sırasında ilginç bir iddiada bulundu. Önce o iddiayı hatırlatalım sonra SuperHaber olarak bir çağrımız olacak. 

HDP Genel Merkezi'ndeki direnişe toplumun birçok kesiminin destek verdiğini ileri süren Gergerlioğlu, "AK Parti'li ve ülkücüler de arayıp destek veriyor. ‘Ülkücüyüm ama size yapılan yanlıştır, haksızlığa maruz kaldınız' diyen var. Sadece kendi tabanımızdan değil halkın her kesiminden güçlü bir destek alıyoruz." iddiasında bulundu. 

 SuperHaber olarak Gergerlioğlu'na "Ülkücüyüm ama size yapılan yanlıştır, haksızlığa maruz kaldınız" diyenleri açıklamasını ya da kendisine AK Parti'liler ile Ülkücülerin destek verdiği iddiasını ispatlaması çağrısında bulunuyoruz. 

Ülkücüler de Gergerlioğlu'na destek vermiş! ile ilgili etiketler HDP TBMM Ülkücü AK Parti Ömer Faruk Gergerlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.