Ülkü Ocakları’ndan Ekrem İmamoğlu’na gönderme: DEM’li bir tatile çıkıyorsun!

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında kısa bir film hazırladı. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan kısa filmin içerisindeki Atatürk ilkeleri vurgusu ve İmamoğlu'nu temsil eden karakterin bilgisayarına gelen “Dem’li mesajlar” dikkat çekti.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde kullandığı "Aramızda kalsın kazanıyoruz" sloganına atıfta bulunarak bir video hazırladı.

“BUYURUN BAŞKANIM, DEM’Lİ ÇAYINIZ”

Videodaki senaryoya göre, belediyenin rutin işlerini yürütmek için Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi sistemine giriş yapmaya çalışan Ekrem İmamoğlu, kullanıcı adını kullanarak sisteme giriş yapmaya çalışıyor. Ancak sistem yöneticisi artık Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum olduğu için sisteme giremiyor. Kullanıcı adını İmamoğlu olarak yazan Ekrem İmamoğlu, şifre bölümüne Cumhuriyet’in 6 temel ilkesi olan milliyetçilik ve halkçılık gibi kelimeleri giriyor ancak başarılı olamıyor. Birden fazla şifre girdiği için bu kez de sistem görsel doğrulama istiyor. Ekrem İmamoğlu, görsel doğrulama için sorulan “en çok sevdiğiniz tarihi karakter” sorusuna Rum Patriği’nin fotoğrafını seçerek yanıt veriyor. Ekrem İmamoğlu üst üste başarısız giriş denemesi yaptığı için sistem kilitleniyor ve sistem yöneticisine başvurulması uyarısı çıkıyor. Sistem yöneticisinin ise Murat Kurum olduğu görülüyor. Videonun başında Ekrem İmamoğlu’na bir görevlinin çay getirdiği ve “Buyurun Başkanım, DEM’li çayınız” dediği duyuluyor.

Ülkü Ocakları’ndan Ekrem İmamoğlu’na gönderme: DEM’li bir tatile çıkıyorsun!

“MACRON ŞİKAYETİNİZE YANIT VERDİ”

Videoda Ekrem İmamoğlu'nun WhatsApp Web kullandığı ve sürekli ekranın sağ alt köşesine mesajlar düştüğü görülüyor. Mesajlarda kimler yok ki: Eş Başkan Özgür, Atina Belediye Başkanı, İngiliz Büyük Elçi...Ekrem İmamoğlu'nun bilgisayarına Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan "Macron şikayetinize yanıt verdi" maili düşüyor.Videonun sonunda Murat Kurum, İBB sistemine "Palandöken Kayak Merkezi" konumundan yetkisiz giriş tespit ediyor ve Saraçhane'deki makamından girişe engel oluyor.

Ülkü Ocakları’ndan Ekrem İmamoğlu’na gönderme: DEM’li bir tatile çıkıyorsun! - Resim : 2

KISA FİLM, SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Ekrem İmamoğlu’nun Cumhuriyetin temel ilkeleriyle hiçbir alakası olmadığı, Türk tarihiyle değil Ermeni ve Rum tarihiyle ilgili olduğu, en kritik dönemlerde dahi belediyenin başında olmadığı vurgusunda bulundu. İstanbul’un Ekrem İmamoğlu’ndan kurtulacağı, İstanbulluların Muradına kavuşacağı müjdesini veren kısa film kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alpaslan Doğan’ın twitter hesabından yaptığı paylaşım 2 saatte 700 bin görüntülenme aldı.

Ülkü Ocakları’ndan Ekrem İmamoğlu’na gönderme: DEM’li bir tatile çıkıyorsun! - Resim : 3

Ülkü Ocakları’ndan Ekrem İmamoğlu’na gönderme: DEM’li bir tatile çıkıyorsun! ile ilgili etiketler MHP Ülkü Ocakları İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Cumhur İttifakı Ekrem İmamoğlu CHP seçim Yerel seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.