Ülkü Ocakları'ndan Bahçeli'ye tam destek!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, tereddütsüz şekilde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanında ve emrinde olduklarını açıkladı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin ve milletin yakın dönem siyaset kitaplarında bir dönüm noktası olarak anlatılacak kadar kritik ve keskin bir süreçten geçtiğini belirtti.

Olcay Kılavuz, "Türk milletini hedef alanların bin bir farklı suret ve sıfatla türlü hesaplar içerisinde olduğunu" ifade ederek, Ülkü Ocakları ve davasına yürekten bağlı olanların, bu zor günlerde birlik ve beraberliğe gölge düşürerek, yarım asırlık kazanımları sıkıntıya sokmak isteyecek kişi ve kurumlara karşı, duruşundan ve tavrından en ufak bir taviz vermeyeceğini söyledi.

Bütün teşkilatların, etle tırnak gibi daha da sıkı kenetleneceğini belirten Kılavuz, "Bilinmesini isteriz ki Ülkü Ocakları; Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in yanından hiçbir zaman ayrılmayan, ömrünü davamıza ve Türk milletine adamış liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in emrindedir. Ülkü Ocaklılar tüm samimiyet ve cesaretleriyle 'Bilge Lider'in yanındadır. Milletimizin müreffeh geleceğine inananlar, Türkmen Beyi ile aynı safta omuz omuzadır." görüşlerine yer verdi.

Ülkü Ocakları'ndan Bahçeli'ye tam destek! ile ilgili etiketler Ülkü Ocakları bahçeli olcay kılavuz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.